Haberler
04.10.2023 11:04
Fakültemiz Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özlem EMİR ÇOBAN’ın Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından “Glutenli/Glutensiz Unlu Mamüllerde Kullanılabilecek, Beyazlaştırılmış, Kokusuz Balık Derisi Unu” isimli incelemeli patenti tescillenmiştir. Kendisinin 2019 yılında tescillenmiş “Balık Kokusu İçermeyen Balık Katkılı Makarna” isimli incelemeli bir patenti ve İstanbul Uluslararası Patent Fuarı yarışmasında (ISIF 2020) “Gluten/Gluten-Free Pasta Enriched with Fish Meat and Fishbone Powder” İsimli patentine aldığı bir Gümüş Madalyası da mevcuttur. Kendisini göstermiş olduğu çalışmalardan dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Diğer Haberler
Narkorehber Gençlik Modülü Kapsamında ...
13.11.2025
7. Türkiye Su Ürünleri Semineri Etkili ...
28.10.2025
II. Uluslararası Hazar Sazan Kupası ...
27.10.2025
Hazar Gölü’ne Balıklandırma Faaliyeti ...
27.10.2025
7. Türkiye 2025 Su Ürünleri Seminerinin ...
24.10.2025
Fakültemiz Uygulamalı Eğitimle ...
24.10.2025
Fakültemiz Öğrenci Topluluğu FÜSAT, ...
21.10.2025
II. Uluslararası Hazar Sazan Kupası ...
20.10.2025