Haberler
04.10.2023 11:04
Fakültemiz Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özlem EMİR ÇOBAN’ın Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından “Glutenli/Glutensiz Unlu Mamüllerde Kullanılabilecek, Beyazlaştırılmış, Kokusuz Balık Derisi Unu” isimli incelemeli patenti tescillenmiştir. Kendisinin 2019 yılında tescillenmiş “Balık Kokusu İçermeyen Balık Katkılı Makarna” isimli incelemeli bir patenti ve İstanbul Uluslararası Patent Fuarı yarışmasında (ISIF 2020) “Gluten/Gluten-Free Pasta Enriched with Fish Meat and Fishbone Powder” İsimli patentine aldığı bir Gümüş Madalyası da mevcuttur. Kendisini göstermiş olduğu çalışmalardan dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Diğer Haberler
Fakültemiz Tarafından Düzenlenen 23. ...
26.09.202523. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu ...
22.09.20252. Uluslararası Hazar Sazan Kupası ...
05.09.2025Malatya Turgut Özal Üniversitesi ...
22.08.2025Fakültemiz Yönetimi Öncülüğünde ...
22.08.20252. Uluslararası Hazar Gölü Sazan Kupası ...
22.08.2025Fakültemiz ile DİSOBDER Arasında İş ...
19.08.2025Eğitimde Doğru Tercih İçin Fakültemiz ...
06.08.2025